brits stel zoekt fotograaf

ook toen hij de inmiddels iconische foto van de kus had gemaakt. Help mij deze twee te vinden, schrijft hij bij de foto. Onze fotografen zijn te boeken in heel. Als je echt denkt dat je ze gevonden hebt, stuur me dan een bericht! Hij verstuurde het plaatje pas toen het pasgetrouwde stel helemaal uit zijn zicht waren.,Ik wilde niet het risico lopen om iets historisch te missen, alleen maar om dertig seconden eerder te zijn.'. Veel mensen zeggen dat ze het stel gevonden hebben, maar die blijken dan toch niet het juiste stel te zijn. Daar houden wij uiteraard graag rekening mee.

Er waren minstens vier pasgetrouwde stelletjes die daar hun trouwfoto's aan het maken waren aldus Dippel tegen de Amerikaanse nieuwszender. Nadat de fotograaf de foto maakte, knuffelde het stel elkaar. Beeld: Twitter, deel dit artikel. Tot op heden is de foto al ruim 125.000 keer gedeeld, maar heeft het duo zich nog niet gemeld.

Gorinchem omgeving zoekt sexdate
Stel zoekt man maastricht
Man zoekt stel
Rijpe stel zoekt

De fotografen zorgen dat dit op een professionele wijze gebeurt. Toen hij het stel zag, besloot hij hen te vereeuwigen op de gevoelige plaat. Close-up van het betreffende beeld. Ondanks de vele reacties en verschillende fotos van potentile kandidaten zijn de betreffende tortelduifjes nog niet gevonden. "Help me, ik weet niet wie dit zijn, maar hopelijk kan ik ze op deze manier vinden zo schreef de fotograaf bij zijn plaatje op Twitter. Daarop besloot Dippel de hulp van het internet in te schakelen.

brits stel zoekt fotograaf