geile neukt vrouw verhaal

Op seksueel gebied zat ons huwelijk al een tijdje in het slop tussen mijn man en mij. Ik sabbelde op en beet in haar tieten en zag zijn megapaal langs haar vette kutlippen schuren. Naast onze vrijpartijen heb ik ook steeds. Al een paar jaar kennen we Simon en Lilian, een leuk stel met net als wij, jonge kinderen. Omdat ik op de motor was nam ik geen alcohol, maar zij nam een lekkere koude rose. Het hotel wat wij hadden geboekt was erg mooi en de kamer was echt top, precies zoals het op de site van de reisorganisatie stond. Ik ben een gehuwde man van 49 jaar en zie er niet slecht uit voor mijn leeftijd, al ben ik geen jonge god meer.

Dat deet ze en ik bracht mij pik richting haar anus en zei tegen haar nu ga ik je in je kont neuken en met de dildo ik je kut. We besloten om de koelte. Het was tegen het eind van de middag. Het begon allemaal op een zaterdagavond, mijn man en ik waren een avondje naar de film geweest en besloten om nog even een drankje te nemen in een bar schuin tegenover de bioscoop. Zo gezegd zo gedaan, niet veel later ging mijn mobiele telefoon.

Ik was daar wel aan gewend, maar in de periode dat ze veel las over amateur hoertjes begon ze zich ook nog wat anders te kleden. John kwam weer eens gezellig bij me langs, we zaten lekker aan een biertje en ouwehoerden over van alles en nog wat. Het was een vaste gewoonte geworden dat ze zich vrijdagsavonds op die manier voorbereidden op een avond. Mijn vrouw en een andere man! Na lang wikken en wegen en getwijfel hadden ze dan eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en hadden een advertentie geplaatst.

Sjaak, onze collega, had ons, Leroy en mij, uitgenodigd om op een zaterdagavond bij hem thuis wat te komen drinken en zijn nieuwe huis te bewonderen. De jonge buurvrouw was weer single en het voetbalteam is uit elkaar gevallen. Paula en Bert zaten dicht naast elkaar op de ruime bank. Ik heb lang rond gelopen met de gedachte of ik dit wel leuk zou vinden. Na nog even door te zijn gegaan stopte ze en vroeg of ik het lekker vond. Hij stond na jaren ineens zomaar op de stoep. Helaas door allerlei verwikkelingen besloten we om het toch maar gewoon thuis te vieren. Ik kreeg Susan zover dat ze zich over onze drankjes ging ontfermen en Hans en ik gingen naast elkaar op de bank zitten. Ik zag dat Susan zich extra zwaar had opgemaakt en ik vermoedde dat ze haar tepels met rouge roder had gekleurd.

Een paar dagen terug kreeg ik een mailtje van een kennis van mij met wel een zeer onverwachte vraag, namelijk of ik zijn vrouw zou willen neuken. Hallo, dit verhaal speelde afgelopen zomer en de namen van het stel zijn waar het om gaat heb ik aanpast. Afgelopen zomer was ik met mijn vrouw onderweg naar huis na een dagje strand. Ik kreeg een paar keer een berichtje van haar dat zij zich prima vermaakte en genoot.